Lidt om os

Kennel House Of Jacks er en lille kennel med fokus på Jack Russell Terrierens alsidighed i forhold til kvalitet, fysisk og mental sundhed samt brugsegenskaber. Vores formål med opdræt af Jack Russell Terrier er at fremavle FCI godkendte og racetypiske hunde.

Vores hunde indgår som en del af vores familie og vi har ingen kennelbygning.

Vi bor i Skive og arbejder til dagligt som folkeskolelærere. I 2010 fik vi vores søn Sebastian og han og vores hunde har stor glæde af hinanden. Vores store passion er Jack Russell Terrierer. Mikkel er uddannet hundetræner i DcH-regi og herigennem blevet uddannet til at undervise i almen lydighed og Rally-O.

Både Tilde og Sigurd har gennemgået hundekørekort og har tidligere trænet agility. Efter vi fik vores søn Sebastian blev tiden lidt knap, så for tiden trænes der ringtræning og lægges shweiss spor som den primære træning. 

Da Sigurd var knap 1 år var vi på udstilling første gang. Han blev BIR, og vi blev bidt af udstillingsdelen. Siden er det blevet til flere udstillinger samt BIR/BIM, både i Danmark og udlandet. Vores oplevelser i udstillingsringen og de venskaber det har bragt med sig,  førte til vores køb af Björsätters Idunn i Sverige. Siden er der kommet flere hunde til, så det er en spændende fremtid vi går imøde. 

Carina har i 2010 gennemført DKK´s opdrætteruddannelse.

 
Carina
Carina og Sigurd

 

Mikkel
Mikkel Sigurd og Tilde Jack Russell Terrier
Info om racen "Jack Russell Terrier"
Hundetræning

Rally-O og Agility

marts 2007
At rejse med Jacks

En Jack Russell er en stor hund i en lille krop. Hvilket gør den særdeles velegnet til at tage med ud at rejse.

House Of Jacks
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Jack Russell Terrier Hundekennel House of Jacks Hundetræning Hvalp udstilling