Hundepension

Selvom man gerne vil have sin hund med på ferie, er det ikke altid muligt. Derfor er det altid rart at have et sted man kan anbringe sin hund, og være tryg ved det.

 

Efter vores mening, er det rart at man kan betale sig fra det, og sætte sin hund i hundepension, så det ikke altid er den øvrige familie, der skal stå til rådighed.

 

Mange hundepensioner tilbyder en masse gode aktiviter for hundene, samt hundene bliver socialiceret. Det er en god idee, at medbrige hundens egen kurv lidt legetøj og lidt tyggeben.

 

Husk at bestille plads i god tid. Da det ikke altid er nemt, at få plads til sin hund i ferierne, og de bedste pensioner er ofte først optaget.

 

At rejse med Jack Russell Terrier

Når man har en Jack, er det nemt at tage sin hund med på ferie. Den fylder ikke meget rent fysisk og de er ikke bange for nye ting. Vores har eksempelvis været med på skitur i Østrig, hvor man de fleste steder er meget velkommen til at tage sin hund med. Vi kan kun varmt anbefale det, men husk at få en snak med din dyrelæge i god tid inden, da hundene skal have et hundepas inden afrejse.

Husk reglerne er forskellige fra land til land!

Specielt Norge og Sverige har strenge regler... Der skal hundene have en ormekur umiddelbar inden afrejse. Man skal også have rabiesvaccination, og dertil skal der efter 120 dage og inden et år tages en blodprøve, før man kan tage sin hund med. Hvis man ikke overholder vaccinationstidene, skal man vente yderligere 120 dage, for at få taget en ny blodprøve..

Læs mere her

Når man rejser, er det en stor fordel, at hunden har lært at og føle sig tryg i et transportbur. Buret er en fordel af sikkerhedsmæssige årsager for såvel mennesker som hunde.
Buret må ikke være for lille. En hund skal kunne stå oprejst og ligge udstrakt i buret før det er stort nok.

House Of Jacks
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Jack Russell Terrier Hundekennel House of Jacks Hundetræning Hvalp udstilling